Kyllingesuppe af rester

I går spiste vi aftensmad hos sviger. Vi fik helstegt kylling med ris, grøntsager og stegesky😋

Da de havde lavet for meget kylling, spurgte de, om ikke vi ville have noget med hjem. “Jo, tak og især skroget!” svarede jeg 😊

I dag har jeg så kogt suppe på skroget. I køleskabet fandt jeg nogle triste porretoppe, gulerødder og bladselleri, og så havde vi sitauer løg, hvidløg, laurbærblade, peberkorn og spaghetti i skabet.

Skrogene (2), de rensede, grofthakkede porretoppe, en skrallet grofthakket gulerod, 2 knuste fed hvidløg med skal, et sitauerløg pillet og halveret, 3 laurbærblade og lidt peberkorn, kom jeg op i vores trykkoger og kogte i ca. 1 time.

 

I en anden gryde kom jeg grofthakket sitauer i med noget olie, og lod det hygge sig lidt, derefter kom jeg lidt hakket hvidløg i, derefter hakket bladselleri og gulerod, og plukket kylling. Jeg lod det hele sautere lidt. Derefter sigtede jeg fonden ned i gryden og lod det hele koge lidt sammen. Jeg smagte det til med salt og peber.

Derefter tilsatte jeg knækkede spaghetti i og lod koge i 3-5 min. og så var retten klar! 😋 Buon appetit!

Her i huset laver vi altid selv buoillion. Vi køber aldrig buillion terninger, da de indeholder MSG (det tredje krydderi), en slags kunstig og vanedannende umami smag, som er rigtig usund!

Du kan bl.a. læse mere om det her .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *